Продам робочий комп 310 грн.

Рабочие компьютеры, пригодные для эксплуатации. Системные блоки (полный комплект). Системный блок + монитор.

Повідомлення artec » 17 березня 2009, 13:56

Селерон 400 мГц.
Мать и810.
Видео - интегрированое.
сдрам 128мб.
сдром ацер.
Жесткий диск на 3 и 8 гб.
Колонки.
Клава.
Мыша.
Дисплей самрон 55е.
Все нормально функционирует. Стоит XP.
400 грн , торг.
Все вопросы и предложения по телефону.
80676722412.
Востаннє редагувалось artec в 18 березня 2009, 17:37, всього редагувалось 1 раз.
artec
Участник Побхо
 
Повідомлень: 406
З нами з: 31 жовтня 2008, 21:57
Звідки: Ровно, 0976251422
Репутация: 96

Повідомлення starikas » 17 березня 2009, 15:27

цікаво - як ти на такий конфіг поставив ХР :)
starikas
 
Повідомлень: 3551
З нами з: 31 жовтня 2008, 15:57
Звідки: ☎ (096)8о2-94-74 о93
Репутация: 232

Повідомлення artec » 17 березня 2009, 16:42

И на более слабых машинах ХР работала.
artec
Участник Побхо
 
Повідомлень: 406
З нами з: 31 жовтня 2008, 21:57
Звідки: Ровно, 0976251422
Репутация: 96

Повідомлення monicomio » 17 березня 2009, 16:53

да спокойно ставиться. Доставляєш ще планку оператики на 128, ставиш, а після установки витягуєш=)
Извеняй за флуд.
monicomio
 
Повідомлень: 2828
З нами з: 02 лютого 2009, 14:56
Звідки: 0989568093
Репутация: 260

Повідомлення starikas » 17 березня 2009, 17:14

monicomio написав:да спокойно ставиться. Доставляєш ще планку оператики на 128, ставиш, а після установки витягуєш=)
Извеняй за флуд.

+1
starikas
 
Повідомлень: 3551
З нами з: 31 жовтня 2008, 15:57
Звідки: ☎ (096)8о2-94-74 о93
Репутация: 232

Повідомлення VASIL » 18 березня 2009, 01:20

Я ХР ставив, просто ради експеременту, на 128озу, Pentium 233mg інтегрована відяха непамятаю точно скільки но дуже мала, і нічого нормально працювала якщо не загружать особо!..!
VASIL
 
Повідомлень: 24
З нами з: 04 лютого 2009, 22:48
Репутация: 2

Повідомлення LEZYO » 18 березня 2009, 20:30

Ги інтересні вещі ви говорите ХР стане даже на Р1 якщо служби в ній поостанавлівать.Я колись на точно такій самий проц ставив ХР то даже з убитими службами можна було хібашо печатать ну і музику слегка слухать.А фільми це сплошне слайд шоу і це при 256 опери. Так про шо ви говорите.
Вибачаюсь канешно за флуд.
LEZYO
 
Повідомлень: 83
З нами з: 19 лютого 2009, 19:58
Репутация: 11

Повідомлення GigaZavr » 18 березня 2009, 20:37

starikas написав:цікаво - як ти на такий конфіг поставив ХР :)

А зачем ХР ставить? Смысл?
Ставьте вин2К - почти таже ХР но пошустрее работает.
GigaZavr
Участник Побхо
 
Повідомлень: 132
З нами з: 31 жовтня 2008, 13:47
Репутация: 18

Повідомлення gigabyte » 20 березня 2009, 11:11

неправда! на Celeron-300 slot1 256mb video int. mb i815 20gb hdd- xp робить навіть краще ніж на деяких cel-633-733.
і відео нормально і т.д.-робоча машина!.
gigabyte
Участник Побхо
 
Повідомлень: 167
З нами з: 28 січня 2009, 14:10
Репутация: 23

Повернутись до ПК в сборе



загрузка...