Продаю льняну клітковину(муку, шрот)

Продукты питания, напитки кроме алкоголя

Повідомлення pogulyaylo » 02 липня 2018, 16:35

Продаю льняну клітковину(муку, шрот) власного виробництва 30грн/кг, 0.5кг/18грн
Клітковина з насіння льону має різноманітний хімічний склад, а саме: харчові волокна, амінокислоти, слиз, вітаміни групи В, а також А і РР, макро - і мікроелементи.
Завдяки такому складу клітковина володіє оздоровчими і очисними властивостями. У період вживання людиною клітковини відбувається очищення кишечника, усунення небезпечних мікроорганізмів, що населяють кишкову мікрофлору. При отруєнні токсинами спільно з медикаментозними засобами лікарі радять не ігнорувати і вживання такого чудового продукту, як насіння льону.
Продукт містить необхідні організму елементи, які володіють антиоксидантними властивостями. Такі речовини мають позитивний вплив на здоров'я людини, а саме:
• перешкоджають утворенню ракових клітин;
• покращують діяльність сечостатевої системи;
• сприяють правильному водно-сольовому обміну;
• знімають запальні процеси в нирках.
Які хвороби лікує клітковина?
1. Клітковина містить елементи, які регулюють роботу кишечника. Ця добавка є профілактичним засобом і добре лікує захворювання кишечника.
2. Регулярне застосування позбавить організм від запорів. Такі захворювання, як коліт і геморой з'являються в людському організмі з-за недостатньої кількості рослинних волокон в вживаної їжі.
3. Також її користь у здатності знизити рівень цукру в крові. Льняну клітковину варто вживати при цукровому діабеті.
4. Регулярне застосування протягом 2 місяців допоможе знизити холестерин в людському організмі.
5. Додаткова користь полягає в тому, що він сполучає частинки важких металів і виводить їх з організму. Такий процес сприяє кращому функціонуванню всіх органів і систем.
6. Міститься калій забезпечує нормальну діяльність серцево-судинної системи. Елемент здатний вивести зайву рідину з організму людини.
7. Рослинна клітковина з насіння льону позбавляє організм від надлишків жовчних кислот. Компонент рекомендується застосовувати при порушеннях роботи жовчного міхура. Він очищає печінку від непотрібних для неї продуктів обміну і відновлює її основні функції.
8. Харчова цінність обумовлена наявністю в ній слизу. Ця складова частина, потрапляючи в шлунок і кишечник, утворює захисний покрив роздратованих ділянок слизової оболонки. Користь слизу полягає в тому, що вона бореться із запальними процесами у порожнині рота і горлі.
9. Сухий кашель можна вилікувати за допомогою настою харчових волокон льону. Такий настій необхідно приймати всередину і тільки теплим.
10. Клітковину варто споживати тим, хто страждає зайвою вагою і ожирінням. Таким людям її можна вживати в якості самостійного блюда. При цьому його необхідно запивати великою кількістю води. Лляна клітковина здатна нормалізувати і корегувати вагу людини.
11. Ще одна властивість – усунення синдрому похмілля. Продукт покращує загальний стан людини завдяки тому, що він швидко всмоктує отруйні елементи і виводить їх з організму.
Рецепти вживання
Завдяки своєму хімічному складу, клітковина з насіння льону здатна швидко наситити організм. При цьому людина довгий час не буде відчувати почуття голоду. Приймати можна по-різному:
• додавати в 150 г знежиреного йогурту 1 ст. л клітковини;
• готувати смачний і корисний коктейль з 200 мл кефіру і 1ст.л лляної клітковини;
• під час їжі 9 грам продукту запивати великою кількістю води.
Якщо міститься в насінні льону клітковину розчинити в рідині, її споживання буде більш ефективним. Клітковину з насіння льону рекомендують розводити в корисний кисломолочний продукт – кефір. Споживати суміш необхідно таким чином:
• 1 л кефіру розділити на 4 частини;
• у кожну ємність з напоєм додати по 20 грам порошку;
• приймати суміш протягом дня через 3-4 години;
Якщо ця продукція застосовується, як самостійне блюдо, її щоденна порція повинна становити не більше 2 ст. л. необхідно Застосовувати за 1 годину до їжі. Після того клітковину потрібно запити склянкою рідини.
Слизовий відвар
Щоб приготувати слизовий настою необхідно 1 ст. л. продукту залити 200 гр. окропу і настоювати 20 хвилин. Далі, збовтати суміш і приймати по 0,5 склянки 3 рази на день за 1 годину до їжі.
Рекомендується запарювати насіння льону, якщо організм страждає підвищеним газоутворенням.
Продукт можна споживати з їжею 2 рази на день. Його додають в мюслі і беруть на сніданок. Також продукт можна висипати в кашу і споживати блюдо на вечерю.
Доброю добавкою є морозиво. У такому випадку потрібно використовувати низькокалорійне морозиво. Страва має маленькою кількістю калорій і оригінальним смаком.
Застосування лляної клітковини здатне чинити позитивний ефект, який виражається в наступному:
• насичує організм вітамінами;
• залишає відчуття ситості на довгий час;
• є смачною і корисною добавкою до основних страв;
• вважається доступним продуктом.
Використання для схуднення
Клітковина з насіння льону, користь і шкоду якій описані вище, використовується і для зниження ваги. При цьому продукт вживають самостійно і додають в салати, випічку та інші страви.
В такому випадку людина повинна збільшити споживання води. Інакше клітковина може забити шлунок. А вживання жирів, солодощів і борошняних виробів необхідно знизити.
Оскільки продукт здатний наситити організм швидко і на довгий час, він матиме великий вплив на зниження ваги людини.
Єдина умова при вживанні: запивати продукт величезною кількістю води. У добу людині необхідно випити не менше 2 літрів води. Тоді її застосування точно буде мати гарний результат для здоров'я людини.
Кожен спосіб схуднення за допомогою лляної клітковини повинен починатися із споживання продукту малими дозами. Далі, їх можна збільшувати до потрібних порцій. Це допоможе позбавити організм від здуття, запори та діарею.
Як приймати?
Якими властивостями володіє клітковина з насіння льону та її приймати?
Продукт можна вживати дорослим, якщо він не протипоказаний. Дітям теж дозволено приймати клітковину, починаючи з 12 років.
Допустима добова доза продукту – 2 ст. л. Лляну клітковину слід запивати водою.
Клітковина з насіння льону має такими достоїнствами:
• поліпшує діяльність кишечника;
• знижує вагу;
• зміцнює імунну систему;
• сприяє правильній роботі печінки;
• перешкоджає утворенню тромбів.
В рослинної клітковини з насіння льону існує багато потрібних організму елементів. Продукт позитивно впливає на функціонування органів. Лляна клітковина дає прекрасні результати і в якості продукту для профілактики багатьох захворювань.
Зображення
Востаннє редагувалось pogulyaylo в 14 червня 2021, 15:55, всього редагувалось 1 раз.
pogulyaylo
 
Повідомлень: 156
З нами з: 20 лютого 2012, 17:37
Репутация: 1

Повідомлення yatania » 15 липня 2018, 14:32

Можна ваш тел ?
yatania
 
Повідомлень: 199
З нами з: 02 грудня 2011, 21:34
Звідки: т.097 488 72 81
Репутация: 10

Повідомлення pogulyaylo » 19 липня 2021, 13:33

0673635450 Надія


Останній раз піднімалось pogulyaylo на 19 липня 2021, 13:33.
pogulyaylo
 
Повідомлень: 156
З нами з: 20 лютого 2012, 17:37
Репутация: 1

Повернутись до Продукты питания



cron