Джеркі – це тонкі шматочки в’яленого м’яса, висушеного у спеціальних умовах.
Можна вживати як самостійну закуску або як закуску до пива, вина. Прекрасний перекус у дорогу, на відпочинок.
Домашнього приготування без шкідливих добавок та фарбників.
Досить великий термін зберігання завдяки тому, що готовий виріб достатньо сухий.
Термін виготовлення 1-3 дні. Замовлення приймаю у темі або у вайбер.
Фасуємо за бажанням клієнта, вакумуємо.
А також виготовляємо джеркі з інших видів м"яса (телятина, говядина, курятина, індиче)
Контакти: 067 787 43 09 Оксана. Багато інших смаколиків інстаграм koptim.rivne
Jerky Sticks (мясные палочки из свинины) – 40 грн/100г
Chicken Jerky (чипсы мясные из курицы)- 35 грн/100г