Продам.бытовая химия из Европы.Мега вибор.фото.описание

Стиральные порошки, средства для чистки, бытовая химия

Повідомлення vils111 » 27 квітня 2014, 19:24

Увага!!!Увага!! Дивіться до сторінки №3

Ірина 098 95 97 127
увага !по цінам уточнюйте.фізично не можу змінювати їх постійно.

Засоби для прання .Гелі

1Універсальний гель для прання Vizir 5,6л= 200 грн
Зображення http://images.ua.prom.st/56767387_w640_ ... ordonu.jpg гель для прання Візир - після прання ваше білизна стає м'яким і має приємний аромат, полегшує прасування речей а також володіє антистатичним ефектом
Універсальний гель для прання Vizir
Спеціальна формула яка входить до складу гелю, надає всім вашим речам нову кольорову яскравість і насиченість. Універсальний гель для прання Vizir підходить для будь-якого типу пральних машин, а також ви можете його використовувати для ручного прання. Після прання ваше білизна стає м'яким і має приємний аромат, полегшує прасування речей а також володіє антистатичним ефектом.
Захищає пральну машину від вапняного нальоту, вам вже не потрібно додавати Calgon.


1.1Універсальний гель для прання Vizir 2,8л= 118 грн
Зображення http://images.ua.prom.st/29271549_w640_ ... 0l_40p.jpg гель для прання Vizir видалить будь-які плями навіть у холодній воді, що забезпечить дуже дбайливе прання вашого белья.Гель для прання Vizir 4,4 л підходить як для ручного прання так і для пральної машини. Універсальний гель для прання Візир повністю розчиниться у воді і не залишає ніяких розлучень на вашій білизні. Спеціально відібраний склад для прального порошку Vizir тепер здатний видалити будь-які плями жиру, а також плями від рослин, вина, кави, крові, чаю і додає вашому одязі просто неповторний аромат.


22Капсули для прання універсальні Vizir 32 шт.=113 грн
ЗображенняКапсули для прання Vizir універсальні - подвійний концентрації і зручні для використання, в саморастворяющейся упаковці. Ви просто ставите капсули на дно барабана, зверху завантажуєте білизну 1 прання (4-5 кг білизни) = 1 капсула. Формула Sensitive Clothes - відмінно бореться зі стійкими плямами і сильними забрудненнями будь-якого типу. Капсули для прання Vizir універсальні - це інноваційний засіб для всіх видів тканини. Одна капсула містить 35 грам концентрованого гелю в якому знаходиться плямовивідник, кондиціонер для білизни, засіб для пом'якшення води. Унікальна білкова оболонка капсули розчиняється при взаємодії з водою. Дбайливо ставиться до тканини, зберігаючи первинний колір білизни. Надає білизні м'якість, свіжість, неповторну чистоту, а так само захищає і запобігає елементи пральної машини від накипу. Розрахований на 32 прання.


4.Гель для прання Perwoll білої білизни 1л= 32 грн.
4.Гель для прання Perwoll білої білизни 3л= 85 грн.
Зображення http://images.ua.prom.st/13350454_w640_h640_perwoll.jpg Гель для прання білої білизни Perwoll, проізводітельГерманія, в своєму складі містить особливу формулу з спеціальним компонент (інгібітор), який перешкоджає переносу барвника при пранні, і оптичні відбілювачі, які візуально відновлюють білизну при кожному пранні вашої білизни і не дозволяють білим речам набувати сірий відтінок .
Гель для прання білої білизни Perwoll підходить для догляду за різними типами делікатних білих тканин, такими як:
- Бавовна- Вовна- Шовк- Синтетика
Завдяки інноваційній формулі «Ефект Відновлення Білого« після кожного прання, білі речі залишаються білими, як нові!


4.1Гель для прання Perwoll чорного білизни 1л = 32 грн
4.1Гель для прання Perwoll чорного білизни 3л = 85 грн
Зображення http://images.ua.prom.st/13361030_w640_ ... lblack.jpg Гель для прання Perwoll для чорної білизни з ефектом відновлення чорного кольору. Іспользуйтегель Perwoll для чорної білизни для прання ваших речей з чорних і темних тканин. Формула цього рідкого прального порошку захищає ваші тканини від вицвітання і появи катишек, що є причиною сірого відтінку, повертаючи чорному кольору глибину і його насиченість. Гель для прання Perwoll рекомендується використовувати для прання тканин будь-якого типу з чорних і темних речей.
Якщо на вашій темному одязі або білизна з'явилися якісь сліди сірого, інноваційний ефект відновлення чорного поверне насиченість і глибину чорного кольору, і ваші улюблені речі знову будуть виглядати як нові!
Востаннє редагувалось vils111 в 19 лютого 2015, 22:57, всього редагувалось 7 разів.
vils111
 
Повідомлень: 61
З нами з: 13 березня 2014, 22:50
Репутация: 1

Повідомлення vils111 » 27 квітня 2014, 19:25

4.2Гель для прання Perwoll для вовни, шовку та кольору. 1л = 32 грн
4.2Гель для прання Perwoll для вовни, шовку та кольору. 3л = 85 грн
ЗображенняЗображення Гель для прання Perwoll ідеально підходить для прання виробів з вовни і делікатних тканин будь-якого кольору. Розчиняючись у воді, він створює особливу «подушечку» з піни, яка ефективно захищає волокна шерсті від будь-яких ушкоджень. Гель для прання Perwoll має унікальну формулу захисту вовни і зберігає всі ваші вовняні речі пухнастими і м'якими.
Гель для прання Perwoll з екстрактом кашеміру ефективно дбає не тільки про вовняних речах, але і також може використовуватися для догляду за самими різними виробами з делікатних тканин. Використовуйте Гель для прання Perwoll щоб прати трикотаж, купальники, шовкову білизну, панчішні вироби та ін


7Гель для прання Persil Gel Gold Plus 4.5л.(для кольрового та білого) =177 грн
Зображення http://viland.ua/media/catalog/product/ ... 011556.jpg Гель для прання Persil Gel Gold Плюс
Використовується для прання білої білизни. Persil Gel - це засіб у вигляді гелю, який може використовуватися для прання так само, як і пральний порошок. Persil Gel видаляє плями навіть у холодній воді - від +30 ° С, що забезпечує делікатне прання та збереження білизни


12Гель для прання Persil (для кольорового та білого) 5.6л=242 грн
Зображення http://images.ua.prom.st/47168964_w640_ ... sc9786.jpg Гель для прання Persil Business line 5,6 л універсальний засіб для прання кольорової білизни (85 прань).
Гель для прання білизни Persil - універсальний засіб для прання. У воді розчиняється набагато швидше ніж порошок. Підходить як для машинного так і для ручного прання. При пранні Persil гелем немає потреби додавати Калгон. Стираємо швидко і ефективно!! Після прання білизна набуває насичений яскравий аромат.
Persil Business line ефективно видаляє плями від жиру, кави, чаю та вина. Додає одягу приємний запах. Persil Business line захищає кольори тканини при пранні, завдяки унікальній комбінації біологічно активних компонентів, а також підвищеного вмісту ферментів протеази.
Persil Business line має унікальну здатність видалення плям. Температура прання: 20 ° - 60 °. Це оптимальне рішення для щоденної прання! Завдяки найбільш ефективному видаленню плям, Persil додасть вашій білизні дійсно бездоганну чистоту, поєднує в собі всі кращі пральні властивості прального засобу, але не містить різні потенційні алергени - шкідливі барвники і насичені аромати! Не подразнює ніжну шкіру рук, а також органи дихання. Пральний гель Persil також містить засіб для пом'якшення води.


20Капсули Persil Expert концентроване в розчинних капсулах, 32шт(для кольрового та білого) =125 грн.
Зображення http://moidodir.lg.ua/img/142_.jpg Гель для прання "Персил дуо" в капсулах - це засіб для прання подвійний концентрації. Гель одягнений в розчинну оболонку (розрізати капсули не треба). Поміщається в барабан пральної машини до білизни.
1 прання (4-5 кг. Білизни) = 1 капсула.Контейнер містить 32 капсули по 33 мл. кожна
Гель подвійної дії Persil Duo-caps ***. Відмінно бореться з різними забрудненнями навіть при низьких температурах (від 30 ° C), надаючи білизні м'якість, свіжість і неповторну чистоту, захищає елементи пральної машини від накипу, містить ензими, без фосфатів..Не використовувати для ручного прання!
Оболонка капсули розчиняється при контакті з водою, тому стежте за сухістю рук при використанні!
Востаннє редагувалось vils111 в 31 липня 2014, 17:48, всього редагувалось 2 разів.
vils111
 
Повідомлень: 61
З нами з: 13 березня 2014, 22:50
Репутация: 1

Повідомлення vils111 » 27 квітня 2014, 19:26

увага !по цінам уточнюйте.фізично не можу змінювати їх постійно.


10Гель для прання Е COLOR 4.2L. 56 прань.=127 грн.
Зображення http://images.ua.prom.st/49235135_w640_h640_e_4.2l.jpg Гель для прання Е COLOR 4.2L. 56 прань ..
Рідкий пральний порошок для прання кольорових речей.
Унікальна система збереження і відновлення кольору дає Вашим речам друге життя.
Спеціальна формула робить колір тканини більш насиченим і довше зберігає його.

10.1Гель для прання універсальний Passion Gold Gel Exclusive 2 л(57 прань)=45 грн
ЗображенняЗображення http://s4.golloscdn.com/12190/Prod/1523 ... 681037.jpg Гель (рідкий пральний порошок) для прання Passion Gold Gel Синій Exclusive ефективно видаляє плями і запобігає старінню тканини.
Підходить для всіх видів пральних машин, для автоматичного і ручного прання.
Зберігає колір тканини.
Не викликає алергічної реакції і абсолютно безпечний Вашій шкірі.
Гель Passion Gold з легкістю відпере всі види забруднень.
Містить ензими - біодобавки, які дозволяють значно поліпшити якість прання при мінімальному використанні кошти. Унікальне поєднання інгредієнтів запобіжить повторне осідання бруду на тканині під час прання, додасть вашій білизні м'якість і захистить волокна тканини від швидкого зносу. Має антистатичний дією. Надає білизні приємний запах.
Перешкоджає утворенню накипу і вапняного нальоту в пральних машинах.
Упаковка кошти розрахована в середньому на 57 прань.


17Гель для прання чорного і джинс Power Wash Gel 4 л=72 грн.
Зображення http://s4.golloscdn.com/12190/Prod/1523 ... 989592.jpg Гель для прання чорного і джинс Power Wash
Гелевидний (рідкий пральний порошок) миючий засіб для прання чорного або темного білизни Power Wash BLACK, призначений для прання виробів з бавовняних, лляних, штучних і синтетичних тканин, а також тканин зі змішаних волокон в пральних машинах будь-якого типу. Ідеально підходить для прання делікатних тканин, а також вовни та шовку.
Чи не призводить до алергії.
Power Wash гель розрахований в середньому на 54 прань.
До його складу входять: вода демінералізована, поверхнево-активні речовини, оптичний відбілювач, консервант. Power Wash Gel дбайливо відпирає будь-які забруднення, гіпоалергенний, безпечний для навколишнього середовища, володіє 100%-ної біорозкладністю, не містить фосфатів, хімічних відбілювачів, ферментів і ароматів, зменшує жорсткість води, запобігає утворенню накипу.


18Гель для прання кольорової білизни Power Wash Gel 4 л= 69 грн.
Зображення http://s4.golloscdn.com/12190/Prod/1871 ... 811226.jpg Гель Power Wash застосовується для машинного й ручного прання.
Гель з легкістю відпере всі види забруднень.
Містить ензими - біодобавки, які дозволяють значно поліпшити якість прання при мінімальному використанні кошти. Унікальне поєднання інгредієнтів запобіжить повторне осідання бруду на тканині під час прання, додасть вашій білизні м'якість і захистить волокна тканини від швидкого зносу.
Має антистатичний дією.
Надає білизні приємний запах.
Перешкоджає утворенню накипу і вапняного нальоту в пральних машинах.
Упаковка кошти розрахована в середньому на 53 циклу прання.
Востаннє редагувалось vils111 в 19 лютого 2015, 22:58, всього редагувалось 3 разів.
vils111
 
Повідомлень: 61
З нами з: 13 березня 2014, 22:50
Репутация: 1

Повідомлення vils111 » 29 квітня 2014, 15:24

25Гель для прання Gallus (універсальний)4л=68грн.
Зображення http://s4.golloscdn.com/12190/Prod/2248 ... 287264.JPG Гелевидний миючий засіб для прання кольорової білизни. Призначено для виробів з бавовняних, лляних, синтетичних тканин, тканин зі змішаних волокон в пральних машинах будь-якого типу. Ідеально підходить для прання делікатних тканин, вовни і шовку. Чи не призводить до алергії. Gallus гель дбайливо відпирає будь-які забруднення, безпечний для навколишнього середовища, володіє 100% біорозкладністю, не містить фосфатів, хімічних відбілювачів, ферментів і ароматів. Зменшує жорсткість води, запобігає утворенню накипу. Склад гелю для прання відповідає вимогам ЄС.
Розрахований в середньому на 53 прання.
Об'єм: 4л .Виробництво: ЄС (німеччина)


32Гель для прання Ariel (для кольорової білизни)4,2 л=145 грн.
Зображення http://images.ua.prom.st/15459470_w640_h640_img8404.jpg Гель для прання Ariel це новітній пральний порошок, розрахований на 60 прань кольорової білизни. Відмінно самостійного видалення стійкі плями. Запобігає потемніння білизни і робить ваш одяг краще нової.
Тепер вам не потрібно додавати Calgon, він тепер є в складі гелю для прання.
Виробник - Бельгія (ОРИГІНАЛ).Розрахований на 60 прань кольорової білизни.


32.1Гель для прання Ariel concentrate (для білого білизни)4,2 л=145 грн.
Зображення http://images.ua.prom.st/15459288_w640_h640_img8400.jpg Гель для прання Концентрат Ariel це новітній пральний порошок, розрахований на 72 прання білої білизни. Відмінно самостійного видалення стійкі плями. Запобігає потемніння білизни і робить ваш одяг краще нової.
Тепер вам не потрібно додавати Calgon, він тепер є в складі гелю для прання.
Виробник - Бельгія(ОРИГІНАЛ)
Розрахований на 72 прання білої білизни. Концентрат.


19Універсальні гелеві капсули для прання Ariel 3 в 1(універсальні)(для білого)32шт=124 грн.
Зображення http://s4.golloscdn.com/12190/Prod/2112 ... 699719.jpg Капсули - гель Ariel 3 в 1 універсальні - саморастворяющіеся, потрійний концентрації і зручні для використання. Ви просто ставите капсули у фундамент барабана, зверху складаєте білизну 1 прання (4-5 кг білизни) = 1 капсула. Формула Actilift - відмінно бореться зі стійкими плямами і сильними забрудненнями будь-якого типу. Капсули для прання Airel actilift - це інноваційне, запатентоване засіб із застосуванням "7 технологій" для всіх видів тканини. Одна капсула містить 35 грам концентрованого гелю в якому знаходиться плямовивідник, кондиціонер для білизни, засіб для пом'якшення води. Унікальна білкова оболонка капсули розчиняється при взаємодії з водою. Відмінно справляється майже з усіма видами забруднень. Містить ензими, активні добавки М-zim не містить фосфатів. Дбайливо ставиться до тканини, зберігаючи первинний колір білизни. Надає білизні м'якість, свіжість, неповторну чистоту, а так само захищає і запобігає елементи пральної машини від накипу. Розрахований на 32 прання. Відповідає нормативним вимогам ЄС.
Востаннє редагувалось vils111 в 31 липня 2014, 17:50, всього редагувалось 2 разів.
vils111
 
Повідомлень: 61
З нами з: 13 березня 2014, 22:50
Репутация: 1

Повідомлення sasha777 » 29 квітня 2014, 20:28

цікавить штрих код персіл гелю шукаю німецький
sasha777
 
Повідомлень: 43
З нами з: 24 березня 2013, 23:50
Репутация: 0

Повідомлення vils111 » 03 травня 2014, 16:15

Плямовивідники

11Плямовивідник Ariel(для кольрового)1л=52 грн.
С11Плямовивідник Ariel(для білого)1л=52 грн.
Зображення http://images.ua.prom.st/18820249_w640_h640_ariel.jpg Універсальний рідкий засіб для виведення плям виробництва Бельгія для білого і кольорового білизни, тепер навіть складні плями зникнуть з вашої білизни. Плямовивідник не виводить колір і не містить у своєму складі хлор.
Застосування: нанести засіб для виведення плям на пляму, через 15 хвилин помістіть білизну в пральну машинку або можете випрати в ручну. При складних плямах можна попередньо замочити білизну або, завдавши на пляму, додати 60мл в барабан машинки.


54Плямовивідник рідкий Vanish Oxi Action, 1л = 39 грн
Зображення http://files.ub.ua/goods/goods-photos/4 ... 936673.jpg Видаляє складні забруднення і плями, з якими можуть не впоратися пральні порошки: від вина, макіяжу, кави, жирних соусів та ін
Рідкий Vanish безпечний як для кольорових, так і для білих речей і ефективний при будь-якій температурі, навіть при НИЗЬКОЇ. Підходить для делікатних тканин - вовни та шовку.
ДІЗНАЙТЕСЯ ЯК ВІН ПРАЦЮЄ!
При складних і засохлих плямах
Витрата продукту - 100 мл. Акуратно налийте Vanish прямо на пляму, залиште не більше ніж на 10 хв. і потріть. Останнє додайте при машинному пранні з пральним порошком
При машинному пранні (для білого і кольорового білизни) Налийте 100 мл Vanish поверх порошку у відсік для основного прання При ручному пранні Додайте 100 мл Vanish разом з пральним порошком в тазик і замочуйте мінімум 10 хв., Потім періть як звичайно .Поради щодо використання
Не допускайте висихання Vanish на тканині, уникайте потрапляння прямих сонячних променів. Для виробів з нестійкими фарбами спочатку рекомендується перевірити міцність фарбування на невеликій ділянці тканини. Уникати попадання на металеві гудзики і пряжки.


55Плямовивідник спрей Power Wash 750 мл.= 29 грн.
Зображення http://s4.golloscdn.com/12190/Prod/1524 ... 280120.jpg Плямовивідник спрей POWER WASH - високоякісне універсальний засіб для видалення будь-яких плям.
Засіб підходить для виведення плям з будь-яких речей, як білих, так і кольорових.
Завдяки своїй унікальній формулі глибокого проникнення, видаляє складні застарілі плями від кави, вина, жиру, соусів, слідів трави, іржі, косметики на кольорових і білих речах.
Тепер вічна проблема з плямами вирішується легко і швидко, і все завдяки плямовивідником, який ефективно і швидко видалить будь-які, навіть застарілі плями, з будь-якого білизни або одягу, не важно кольорового або білого.
Даний засіб для виведення плям має дуже приємний, насичений аромат.
Завдяки своїй універсальності Плямовивідник спрей POWER WASH 750 ml допоможе вам економити, адже тепер Вам не доведеться купувати різні засоби для виведення плям для різних типів речей.
Також економити Плямовивідник спрей POWER WASH 750 ml Вам допоможе зручний розбризкувач, завдяки якому Ви зможете наносити засіб безпосередньо на пляму.
 Спосіб, інструкції до застосування:
Розбризкати спрей на пляму, залишити на 10-15 хвилин і потім випрати в пральній машині (у звичайному режимі, з пральним порошком або гелем) з іншими речами, можна випрати вручну.



35Гель для делікатного прання(для чорного,кольорового та білого) Kokosal Delicate 1л=27 грн.
Зображення http://files.ub.ua/goods/goods-photos/4 ... 933265.jpg Новий Kokosal Delicate - рідкий засіб для прання вовни і делікатних тканин в пральній машині.
Kokosal Delicate ефективно відпирає і одночасно захищає шерсть і делікатні тканини під час прання в автоматичній пральній машині. Делікатні компоненти, що містяться в продукції Kokosal Delicate, забезпечують ефективний захист від:
• Розтягування, • усадка, • Освіти катишек, • Втрати кольору.
Після застосування рідкого засобу для прання Kokosal Delicate тканина набуває приємний аромат, м'якість, стає приємною на дотик


Кондиціонери,ополіскувечі.
С6Концентрований кондиціонер для білизни Е Perfume 1л.=27 грн.
6Концентрований кондиціонер для білизни Е Perfume 2л.=45 грн.
Зображення http://images.ua.prom.st/87648806_w640_ ... rfum_1.jpg Концентрований кондиціонер з ароматами додасть тканинам виняткову м'якість, стійкий приємний аромат і свіжість, а також зробить речі приємними на дотик.
Антистатик. Не містить барвників.
Концентрований кондиціонер для білизни Е - польський продукт, який здивує Вас якістю за доступною ціною!
Востаннє редагувалось vils111 в 31 липня 2014, 17:51, всього редагувалось 1 раз.
vils111
 
Повідомлень: 61
З нами з: 13 березня 2014, 22:50
Репутация: 1

Повідомлення vils111 » 06 червня 2014, 20:50

Кондиціонер концентрат Softlan 1л.(28 прань)= 30 грн.
Зображення http://images.ua.prom.st/74779814_w640_ ... d505ec.jpg Softlan має антистатичні властивості, додатково містити формулу ANTI-FORMEL KNITTER яка полегшує прасування тканини. Концентрована рідина надає довготривалий приємний запах, містить пом'якшувальні речовини, відновлює м'якість і тривалу свіжість.

76Кондиционер для белья Power Wash концентрат Fresh Dew (белый) 4л = 45 грн
Зображення http://s4.golloscdn.com/12190/Prod/2165 ... 260428.jpg Кондиціонер для білизни Power Wash концентрат Fresh Dew.
Ополіскувач-кондиціонер для білизни Power Wash за допомогою активних речовин на рослинній основі пом'якшує волокна тканини, захищає їх від пошкоджень і зберігає повітропроникність білизни. Одяг приємний на дотик, має приємний аромат, засіб підходить для бавовни, вовни, віскози, меланжевої тканини і синтетичних волокон. Містить натуральні аромати, які знижують ризик появи роздратування на шкірі.Не містить фосфату і формальдегіду.
Розрахований на 114 прань. Склад ополіскувача відповідає вимогам ЄС.


Засоби для прання.Сухі порошки

81Пральний порошок універсальний Power Wash Professional 0,6 кг = 18грн.
Зображення http://s4.golloscdn.com/12190/Prod/1641 ... 634200.jpg Універсальний пральний порошок-концентрат POWER WASH Professional Vollwaschmittel призначений для прання будь-якого виду текстилю, а також окремо білої та кольорової білизни.
Його можна використовувати у всіх типах пральних машин, а також для ручного прання.
Відрізняється від Power Wash (синього) тим, що краще справляється з сильнішими забрудненнями і володіє широким спектром восстанавливающего дії на тканину.
Порошок Power Wash не викликає алергічної реакції.


С9Пральний порошок E Active Plus(для кольорового) 2.5 кг=60 грн.
С9Пральний порошок E Active Plus(для кольорового) 5.6 кг=120 грн.
Зображення http://files.ub.ua/goods/goods-photos/2 ... 813556.jpg Нові пральні порошки Е Актив Плюс мають більше активних інгредієнтів, а також систему пом'якшення води - Soft Water Formula, завдяки якій вони ефективно відпирають вже при 30 ° C, незалежно від жорсткості води і температури. Ще кращого ефекту пом'якшення Ви можете досягти використовуючи разом з пральним порошком кондиціонер для білизни Е.
Е Актив Плюс - Більше активних інгредієнтів ,Soft Water Formula,приємний запах,захист кольору,захист білого.Подвійна система блокування бруду *
* Спеціально підібрані інгредієнти, що запобігають повторне забруднення тканин під час прання
Формула прального порошку Е Автомат Колор Актив Плюс розроблена спеціально для прання кольорових тканин. Використовуючи для кожного прання Е Автомат Колор Актив Плюс, ви можете бути впевнені, що навіть при пранні в жорсткій воді одяг буде чистою і збереже яскраві кольори.
Востаннє редагувалось vils111 в 31 липня 2014, 17:52, всього редагувалось 1 раз.
vils111
 
Повідомлень: 61
З нами з: 13 березня 2014, 22:50
Репутация: 1

Повідомлення marysja » 10 червня 2014, 13:40

Замовляю візір 5,6л 097-671-36-18 Марина. Дякую
marysja
 
Повідомлень: 52
З нами з: 20 грудня 2011, 00:29
Репутация: 4

Повідомлення vils111 » 22 червня 2014, 16:38

С19Пральний порошок Е Active Plus. White (для світлих речей)2.5 кг=60 грн.
С19Пральний порошок Е Active Plus. White (для світлих речей) 5.6 кг=120 грн.
Зображення http://static2.ozone.ru/multimedia/audi ... 496696.jpg Пральний порошок Е "Active Plus. White" ефективно видаляє плями з білих і світлих тканин. Містить формулу Soft Water, завдяки якій ефективно відпирає забруднення навіть при низькій температурі (вже при 30 ° С) і пом'якшує жорстку воду. Після прання порошком Е "Active Plus. White" ваші речі будуть чистими і свіжими, а також придбають приємний аромат.
Протестований дерматологами.


С5Пральний порошок Bryza 7.5 кг= 130грн.
С5Пральний порошок Bryza 9.4 кг= 165грн.
Зображення http://images.ua.prom.st/9154800_w640_h ... 81724.jpeg Пральний порошок Bryza 9,4 кг (Польща) - це справжній порятунок від важковиводимих пятен.Стіральний порошок Bryza це новий порошок, в якому застосована нова формула: чистота а також свіжість білизни. Інноваційна формула впливає беле ніж на 10 видів плям (від томатного соку, кави, червоного вина, трави та ін.) Порошок містить пом'якшувач води, який запобігає утворенню накипу в пральній машині. Пральний порошок Bryza містить нові унікальні спеціаьние добавки, які додають білосніжну чистоту вашим улюбленим речам, навіть після численних прань, ваша білизна виглядатимуть як нове. Пральний порошок Bryza, це високоякісний універсальний пральний порошок, який має дуже високу миючої способностью.Порошок Bryza підходить для прання будь-якого типу білизни. Порошок у своєму складі містить Calgon, який буде зберігати вашу пральну машину від утворення накипу на нагрівальному елементі. Пральний порошок Bryza з ЄС, на відміну від дорогого нашого прального порошку, пропонує кожному покупцеві зовсім нові технології для кращого отстіриванія і значного спрощення процесу прання білизни.


26Пральний порошок Vizir (для білого) 5кг=144 грн.
Зображення http://images.ua.prom.st/69662018_w640_ ... _vizir.jpg Пральний порошок Візир захищає пральну машину від вапняного нальоту, у складі прального порошку вже є всім ізвестнийCalgon від накипу і Вам не потрібно нічого додавати до прання.
Пральний порошок Візир видалить плями навіть у холодній воді, що забезпечить дуже дбайливе прання ваших вещей.Стіральний порошок Візир підходить для ручного прання і для пральної машини. Він повністю розчиниться у воді і не залишить розводи на білизні. Спеціальний склад Vizir gel видалить жир, плями від рослин, кави, вина, крові, чаю і додає вашому одязі неповторний аромат. Пральний порошок Візир - порошок нового типу, який дозволить домагатися неперевершеного рівня чистоти. Універсальний пральний порошок Vizir ефективно проникає у волокна тканини, порошок видалить навіть найстаріші і не виводяться плями. Vizir не містить речовини, які зруйнують тканину і приведуть до розтягування. Цей пральний порошок захистить волокна тканини. Пральний порошок Візир пом'якшить одяг, її набагато простіше стане гладити. Ви зможете використовувати Пральний порошок Візир для будь-якого типу пральних машин


26.1Пральний порошок Vizir(для кольорової білизни) 5кг=144 грн.
Зображення http://images.ua.prom.st/7169706_w640_h640_img6513.jpg Пральний порошок Vizir для кольорової білизни - це дійсно порошок абсолютно нового типу, який завдяки унікальним технологіям дозволяє домогтися неперевершеного рівня чистоти ваших речей.
Спеціальна формула яка входить до складу прального порошку Vizir надає кольоровим речам яскравість і насиченість.
З легкістю використовуйте пральний порошок Vizir для кольорової білизни в будь-яких пральних машинках а також не бійтеся використовувати його для ручного прання так як пральний порошок Vizir допоможе Вам і в цьому.
Пральний порошок Vizir надає білизні приємний аромат і м'якість, полегшує прасування білизни, має антистатичний ефект.
Пральний порошок Vizir для кольорової білизни захищає пральну машину від вапняного нальоту, у складі прального порошкауже є всім відомий Calgon від накипу і Вам не потрібно нічого додавати до прання.
Пральний порошок Vizir видалить плями навіть у холодній воді, що забезпечить дуже дбайливе прання ваших речей. Пральний порошок Vizir підходить для ручного прання і для пральної машини.


С26.3Універсальний пральний порошок Vizir 6.5 кг(100 прань)=241 грн
Зображення http://images.ua.prom.st/75872269_w640_ ... _vizir.jpg Універсальний пральний порошок Vizir, виробник Німеччина, чудову якість прального порошку, у складі порошку входить спеціальна формула, яка надає кольоровим речам насиченість і яскравість. Використовувати порошок можна в будь-яких пральних машинках а також підходить для ручного прання. Після прання білизна набуває приємний свіжий аромат і м'якість білизни, має антистатичний ефект, полегшує прасування білизни.
До складу прального порошку входить Calgon, тепер вам не потрібно нічого додавати в пральну машинку для її захисту.
Пральний порошок видаляє без проблем плями:
Жира,крові,рослин,вина,чаю,кава
Надає білизні приємний запах
Востаннє редагувалось vils111 в 31 липня 2014, 17:53, всього редагувалось 1 раз.
vils111
 
Повідомлень: 61
З нами з: 13 березня 2014, 22:50
Репутация: 1

Повідомлення ALEXIA » 25 червня 2014, 16:54

Хочу купити тел 0976163300
Спульмітель"для миття посуду(яблуко лимон)1л.=14грн.
Галус"дезинфікую та чистячий засіб для ванни і туалету.1л.= 21грн
Перволь"гель для прання для білої 1л.= 32грн
ALEXIA
 
Повідомлень: 138
З нами з: 04 липня 2010, 14:02
Репутация: 6

Повернутись до Бытовая химия



cron