кисневий відбілювач

Стиральные порошки, средства для чистки, бытовая химия

Повідомлення valya1963 » 21 жовтня 2019, 13:11

маємо чудовий засіб для прання білізни, відбілювання речей, плямовивідник - 1 кг -55грн.

Кисневий відбілювач є безпечнішою та екологічнішою альтернативою хлорвмісним відбілювачам. Цей універсальний засіб для чищення можна використовувати для боротьби зі цвіллю, очищення стоків, інструментів і багато чого іншого.

Кисневий відбілювач являє собою порошок, який під час змішування із водою починає виділяти кисень. Його можна використовувати практично у всіх випадках замість хлорного відбілювача, який виділяє токсичні пари та здійснює суттєвий негативний вплив на навколишнє середовище.

Хімічна реакція, що викликає вивільнення кисню і активізує засіб, потребує деякого часу, тому для отримання результату необхідно трохи зачекати.

Після змішування із водою кисневий відбілювач слід одразу ж використовувати. Його не можна зберігати в місцях із доступом вологи, адже хімічна реакція з виділенням кисню може призвести до вибуху контейнера.
Застосування кисневого відбілювача

Відбілювання речей

Можливо, це найпоширеніше використання відбілювача. Щоб кольори стали яскравішими, просто додайте трохи засобу під час прання (кількість має бути зазначена в інструкції).

Кисневий відбілювач чудово справляється зі старими плямами. Насипте його в гарячу воду і, як тільки він повністю розчиниться, замочіть білизну. Залиште мінімум на 6 годин, потім періть як завжди.

Однак пам'ятайте, що цей засіб не можна застосовувати на деяких видах тканини.

Видалення плям на кухні

Щоб відмити пластикові вироби, а також пляшки, кавники, посуд, обробні дошки і раковини з емалі, додайте 2–4 столові ложки кисневого відбілювача в контейнер і залиште відмочитися протягом як мінімум 15 хвилин. Потім промийте як зазвичай.

Миття холодильника

Щоб усунути цвіль, грибок та інші органічні забруднення всередині холодильника, додайте 4 столові ложки кисневого відбілювача на 4 склянки води і нанесіть розчин м'якою серветкою. Зачекайте 10–12 хвилин, протріть і змийте.

Очищення стоків

Розчиніть 2 столові ложки кисневого відбілювача у 1 склянці гарячої води і вилийте у стік. Для максимально ефективної очистки не змивайте суміш протягом ночі. Повторюйте раз на місяць.

Освіження туалету й ванної

Насипте декілька столових ложок кисневого відбілювача в унітаз, почекайте 15 хвилин, тоді пошкрябайте йоршиком. Для очищення порцелянових раковин, ванн і душових зробіть пасту, змішавши кисневий відбілювач і трохи гарячої води. Нанесіть суміш на поверхню і почекайте 20 хвилин, потім ретельно вимийте.

Щоб видалити цвіль із фіранок у душі, розведіть 2 столові ложки кисневого відбілювача на 1 літр гарячої води і замочіть фіранки на ніч. Потім промийте і висушіть.- 097 405 46 25


Останній раз піднімалось valya1963 на 21 жовтня 2019, 13:11.
valya1963
 
Повідомлень: 498
З нами з: 08 лютого 2011, 20:02
Репутация: 9

Повернутись до Бытовая химия



cron