Ровиваючі ігри. Читання.

Конструкторы, Мягкие игрушки, Куклы, Развивающие игрушки, Интерактивные игрушки, Машины, Погремушки, Самодельные игрушки

Повідомлення Svetusja » 30 грудня 2020, 10:53

Гра Склади Слово. Ранок Креатив. Ціна 30 грн

Усередині коробки величезна кількість карток-пазлів для складання слів. А також окремо букви.
Слова від трьох до семи букв. Суть така: на картці зображені малюнки-картинки тварин, рослин, предметів, - треба підібрати букву на яку починається слово-картинку на картці.
Слова-відповіді завершують пазл.
Дитина із задоволенням шукав букви і відповіді на загадки. Крім того після декількох разів таких ігор ми помітили прогрес в читанні дитини. Ці пазли в ігровій формі навчають дитину буквах і складання слів.
За якістю: картки тверді, глянцеві. Картинки барвисті, зображення цікаві для діток.
У наборі досить велика кількість карток- 164 пазли!

Зображення

Зображення

Настільна гра "Логічна Абетка" DANKO TOYS. Ціна 30 грн.
"Логічна абетка" укр, від DANKO TOYS. Гра «Логічна Азбука» несе в собі методику прискореного вивчення алфавіту, яка обов'язково порадує карапуза, адже вчитися в ігровій формі особливо цікаво! У комплект входять м'які пазли з буквами, тваринами і різноманітними предметами, які малюкові належить самостійно з'єднувати один з одним. Така дитяча гра буде активно розвивати у дитини зорову пам'ять і візуальне сприйняття, тактильні відчуття і логічне мислення, а також дозволить дуже швидко вивчити всі літери алфавіту.
Вік 2 роки
Кількість елементів 66
Країна-виробник товару Україна

Зображення

Зображення

Гра Ерудит Склади слово Випуск 1 на українській в коробці Енергія плюс. Ціна 40 грн.
Захоплююча навчальна гра, яка цікавим та оригінальним способом навчить дитину читати. З кольорових соломок потрібно зібрати картинки, а потім прочитати літери і слова які склалися.
Гра призначена для занять дітьми вдома, в колі друзів або в дитячому саду. Для дітей від 3 до 6 років. Розрахована на 1-4 гравців
Мова: українська.
В комплект входить: 32 картки (8 карток на 3 літери, 12 карток на 4 літери, 12 карток на 5 літер із картону 2 мм).

Зображення

Зображення

Мозаика-пазлы Фантазия 32 элемента. Тигрес. Мозаїка 50 грн.
"Мозаика-пазлы Фантазия 32 элемента полезна для развития:
- творческих способностей, фантазии, образного мышления, цветового восприятия;
- координации движений, мелкой моторики и ловкости рук;
- логики, интеллекта и внимания ребенка.
В комплект входит книжечка с примерами картинок, которые можно составить.
Все детали мозаики изготовлены из качественных материалов, в обтекаемой форме без острых краев, что обеспечивает максимальную безопасность ребенка.
Мозаика-пазлы доступна в такой цветовой комбинации: красный-желтый-синий-зеленый."

Зображення

Кукольный театр на столе "Колобок" 50 грн.
"Кукольный театр на столе "Колобок" разработан Олесей Емельяновой для развития у дошкольников таких навыков, как речь, память, внимательность, творческие способности. Он научит ребенка говорить целыми предложениями и составлять связный рассказ.С помощью этого красивого набора из крупных и устойчивых фигурок Вы сможете рассказать и показать малышу русскую народную сказку "Колобок". Она объяснит ребенку, к чему приводят гордыня, тщеславие и непослушание! В набор входят не только фигурки всех персонажей сказки, но также подробная инструкция с полным текстом сказки и подробными методическими указаниями. Вам не придется что-то вырезать, клеить или доделывать- все фигурки уже готовы к использованию. Кукольный театр на столе "Колобок" предназначен для детей от 2 до 7 лет и является прекрасной альтернативой мультикам и электронным играм."
Зображення


Останній раз піднімалось Svetusja на 30 грудня 2020, 10:53.
Svetusja
 
Повідомлень: 122
З нами з: 11 липня 2010, 10:23
Репутация: 7

Повернутись до Игрушки